Usynlig regulering

Usynlige, avtagbare skinner for å regulere mellomrom, bitt, trangstilling o.l. På en konsultasjonstime kartlegger vi hvilken kategori du faller innunder.

Bestill time
Usynlig regulering

Informasjon om behandlingen

Prisliste

Light case

19 995,- (995,- per måned)

Medium case

29 995,- (1295,- per måned)

Omfattende case

35 995,- (1595,- per måned)

Usynlig regulering

25 995,- (2295 kr/md.)

Usynlig regulering

Hos Blid utfører vi tannregulering med gjennomsiktige, avtagbare skinner for voksne pasienter. Med usynlig regulering kan vi rette opp tenner som er skjeve, trangstilling, ugunstig bitt og lukke luker mellom tennene. Hos Blid får du usynlig regulering til fast pris og du kan fordele betalingen over 12 måneder. Vi har gjennomført over 100 behandlinger med usynlig regulering. Du er i trygge hender.

Det finnes flere grunner til at noen ønsker å ha tannregulering. Hos oss utfører vi tannregulering med skinner for voksne. Dette blir brukt for å rette opp skjeve tenner, ugunstig bitt (overbitt, underbitt, kryssbitt) eller lukke mellomrom.

  • Sertifiserte tannleger som du kan følge deg trygg hos
  • Over 100 gjennomførte behandlinger med usynlig regulering
  • Tett oppfølging underveis i behandlingen og regelmessige kontroller
  • Fastpris og rentefri nedbetalingsplan
  • Uforpliktende konsultasjon
  • Lange åpningstider slik at du kan ha kontroller når det passer for deg
  • Digital bookingplattform slik at du kan endre tidspunkt for timer underveis på MinSide

Konsultasjon

For å finne ut om usynlig regulering er et anbefalt behandlingsalternativ for deg, må du først ha en konsultasjon. I en konsultasjonstime gjør vi først en full undersøkelse for å sjekke at det er friske forhold i munnen. Deretter tar vi en digital scan av tennene dine, røntgen og kliniske bilder. I tillegg vil tannlegen gå igjennom en typisk behandlingsplan og svare på alle spørsmålene du har knyttet til behandlingen.

En konsultasjon koster 695,- og du forplikter deg ikke til å starte behandlingen i dette besøket.Les mer om konsultasjonen her.

Planlegging av behandling

Etter konsultasjonen vil tannlegen lage en behandlingsplan sammen med ClearCorrect. Når behandlingsplanen er klar, får du en videolink tilsendt der du enkelt kan klikke deg gjennom stegene i behandlingen og se hvordan tennene kan flytte på seg. Her vil du få et inntrykk av forventet etter-resultat. Tannlegen vil gå igjennom planen med deg, gjøre finjusteringer på planen og dersom du ønsker å sette i gang vil skinnene bestilles.

Gjennomføring og kontroller

Så er det bare å sette i gang! Tannlegen vil avtale regelmessige kontroller. Vanligvis anbefales det kontroll hver fjerde uke. Disse er selvfølgelig inkludert i prisen. Tannlegen vil på kontrollene sette på attachments (små brikker) på tennene som vil bidra i prosessen med å flytte tennene i ønsket retning. Noen ganger er det også behov for polering (såkalt IPR) mellom tennene for å få litt ekstra plass.

Behandlingstiden varierer fra 3 til 12 måneder. Behandlingstiden avhenger av kompleksiteten i behandlingen og hvorvidt du følger instruksjonene gitt av tannlegen. Skinnene skal brukes 22 timer hver dag.

Når behandlingen er gjennomført vil tannlegen ta en ny skan, før og etter-bilder og også lage en stabiliseringsskinne til deg.

Velg mellom to prismodeller

Blid har ingen ekstra kostnader og kun faste priser. Prisene inkluderer skinner, kontroller og alt annet materiale vi bruker underveis i behandlingen. Du kan velge å betale behandlingen over flere måneder eller med en gang - vi gir deg alltid informasjon om alternativene før vi setter i gang med behandlingen.

Delbetaling | 2 295 kr/mnd.

– 12 måneder nedbetaling via SVEA
– Ingen ekstra kostnader
– Konsultasjon til kun 695 kr

Engangssum | 25 995 kr

– Enkelt engangsbeløp
– Ingen ekstra kostnader
– Konsultasjon til kun 695 kr

*Fra 1. januar 2021 er det innført MVA på kosmetisk behandling. Dersom behandlingen ikke er odontologisk begrunnet, altså kun kosmetisk, vil det legges MVA på prisen. Dette vurderes i en konsultasjon.


Hva er ClearCorrect?

ClearCorrect er det usynlige og enkle alternativet til regulering med stålklosser og ståltråd. Det er et sett med usynlige, skreddersydde, avtakbare skinner – som gradvis retter tennene når du bruker dem. Spør Blid om mer informasjon om hvordan ClearCorrect kan hjelpe deg med å få smilet du alltid har ønsket deg.

Tannlegene hos Blid har gjort mer enn 100 behandlinger med ClearCorrect. Tannlegen vil kunne vise deg før og etter-bilder når du er på konsultasjonen. Du kan også følge med på vår instagram (@blidtannhelse) for oppdateringer om usynlig regulering.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

No items found.