Usynlig regulering hos blid

Usynlig regulering


Tannregulering med gjennomsiktige, avtagbare skinner for voksne pasienter.

Med usynlig regulering kan vi rette opp tenner som er skjeve, trangstilling, ugunstig bitt og lukke luker mellom tennene.

Våre tannleger på Majorstuen, Nationaltheathret, Grünerløkka og Sagene tilbyr usynlig regulering.

Hils på din nye tannlege!

Vi tilbyr tannbehandlinger av høy kvalitet til faste og fornuftige priser. Du finner oss på Nationaltheathret, Majorstuen, Grünerløkka og Sagene.

Velkommen til et trygt og hyggelig besøk i behagelige omgivelser.

Bestill time
Våre pakkepriser på usynlig regulering - alle pakker har fast pris

Usynlig regulering fra 995,- per måned!

Blid har ingen ekstra kostnader og kun faste priser. Prisene inkluderer skinner, kontroller og alt annet materiale vi bruker underveis i behandlingen. Du kan velge å betale behandlingen over flere måneder eller med en gang - vi gir deg alltid informasjon om alternativene før vi setter i gang med behandlingen.

Prisgaranti: Alle skal være stolt av smilet sitt. Derfor tilbyr vi markedets beste pris på usynlig regulering. Vi matcher alle pristilbud for tilsvarende behandling hos konkurrent. Ta kontakt på hei@blid.no

Light case

Inntil 10 skinnepar

For deg som ønsker mindre justeringer i front. Denne behandlingen tar vanligvis mindre enn tre måneder.


Fastpris på 19 995,-

995 kr/mnd*

Medium case

Fra 10 til 20 skinnepar

De fleste pasientene våre faller innunder denne kategorien. For deg med f.eks. trangstilling/overlappende tenner, mellomrom og jevning av tannbue.

Fastpris på 29 995,-

1295 kr/mnd*

Omfattende case

Fra 20 til 40 skinnepar

For deg som har behov for et mer omfattende behandlingsløp for å oppnå ønsket resultat.


Fastpris på 35 995,-

1595 kr/mnd*

Hvorfor velge blid

Usynlig regulering utført av dyktige, sertifiserte tannleger

 • Sertifiserte tannleger som du kan følge deg trygg på
 • Fornøyde pasienter og i snitt 9.8/10 i kundescore
 • Over 200 gjennomførte behandlinger med usynlig regulering
 • Tett oppfølging underveis i behandlingen og regelmessige kontroller
 • Fastpris og flere gunstige nedbetalingsalternativer
 • Uforpliktende konsultasjon for før- og forventet etterresultat
 • Lange åpningstider slik at kontroller passer med din timeplan
 • Digital bookingløsning slik at du kan endre tidspunkt for timer underveis på MinSide inntil 24t før

Blid ble startet med ønsket om å skape en moderne tannhelseklinikk som gjør tannhelseopplevelsen rimeligere, enklere å bruke og mer tilgjengelig for pasienten. Og selvfølgelig uten å gå på kompromiss med kvalitet på behandlingen.

Blid består av et dyktig team med tannleger og tannpleiere. Vi har et sterkt faglig samarbeid både innad i klinikken, på tvers av våre klinikker og med samarbeidende spesialister. Velkommen til din nye tannlege!

Vi kan usynlig regulering

Hvordan fungerer usynlig regulering?

Smilegaranti - behandlingen er ikke fullført før du er fornøyd!

Hva er inkludert i prisen?

Vi har smilegaranti! Vi er først fornøyd når du er fornøyd. Alle våre behandlingsplaner inkluderer følgende:

 • Antall skinner nødvendig for å oppnå ønsket resultat
 • Retainer-skinne etter fullført behandling
 • Metallstreng på baksiden av fortenner (hvis nødvendig, etter endt behandling)
 • Regelmessige kontroller og tett oppfølging av tannlege underveis i behandlingen
 • 6 mnd. kontroll etter endt behandling inkludert full undersøkelse og rens (verdi 695,-)
 • Tannbleking hvis ønskelig etter endt behandling (verdi 2495.-)

Blid ble startet med ønsket om å skape en moderne tannhelseklinikk som gjør tannhelseopplevelsen rimeligere, enklere å bruke og mer tilgjengelig for pasienten. Og selvfølgelig uten å gå på kompromiss med kvalitet på behandlingen.

Blid består av et dyktig team med tannleger og tannpleiere. Vi har et sterkt faglig samarbeid både innad i klinikken, på tvers av våre klinikker og med samarbeidende spesialister. Velkommen til din nye tannlege!

Hvorfor fungerer usynlig regulering?

Veien fra bestilling til et nytt smil

Vi følger deg tett under hele behandlingsforløpet. Fra du kommer til konsultasjon, underveis i behandlingen og tiden etterpå - hos oss er du alltid godt ivaretatt.

Bestill time
Book en uforpliktende konsultasjon

Finn ut om usynlig regulering er noe for deg

På en konsultasjon blir vi kjent med deg og dine ønsker. Deretter tar vi røntgen, digital 3D scan og kliniske foto før vi utarbeider en tilpasset behandlingsplan.
Vi tilbyr usynlig regulering på Nationaltheatret, i Bogstadveien og på Grünerløkka.

Vurder behandlingsplan

Se før- og forventet etterresultat

Når behandlingsplanen er klar får du denne tilsendt og ser da en 3D modell med forventet etter-resultat. Her får du informasjon om hvilken behandlingskategori du faller innunder og lengden på behandlingen. Du kan da velge om du ønsker å gjennomføre behandling og hvilken nedbetalingsplan du ønsker.

Sett i gang

Signering og igangsettelse

Du kommer innom til en gjennomgang og signering av avtale. Vi setter i gang med behandlingen, og legger opp kontroller fremover i tid.

Møt opp til kontrolltimer

Gjennomføring av behandlingen

Sluttkontroll og videre oppfølging

Avslutning

Når du har oppnådd ønsket resultat, får du en retainer-skinne som vil sørge for at resultatet stabiliserer seg over tid. I enkelte tilfeller er det nødvendig med en metalltråd bak tennene - dette er naturligvis også inkludert i prisen.

Seks måneder etter avsluttet behandling, møter du til etter-kontroll. Da får du også inkludert en full undersøkelse og rens (årssjekken).

Usynlig regulering er det foretrukne reguleringsalternativet for voksne pasienter

Usynlig regulering passer for deg som vil gjøre alt fra små justeringer til større, mer omfattende endringer

ClearCorrect er det usynlige og enkle alternativet til regulering med stålklosser og ståltråd. Det er et sett med usynlige, skreddersydde, avtakbare skinner – som gradvis retter tennene når du bruker dem. Spør Blid om mer informasjon om hvordan ClearCorrect kan hjelpe deg med å få smilet du alltid har ønsket deg.Tannlegene hos Blid har gjort mer enn 100 behandlinger med ClearCorrect. Tannlegen vil kunne vise deg før og etter-bilder når du er på konsultasjonen. Du kan også følge med på vår instagram (@blidtannhelse) for oppdateringer om usynlig regulering.

Hvem kan ha usynlig regulering?

Vi tilbyr usynlig regulering til alle pasienter over 18 år. Usynlig regulering er gjennomsiktige skinner som plasseres på tennene. Disse skinnene vil byttes ut hver eller annenhver uke og flytter tennene dine gradvis. For voksne pasienter som ikke ønsker klassisk stålregulering, men ønsker å endre tannstillingen sin, er usynlig regulering et godt alternativ.

Alle med tannstillingsfeil eller bittfeil som f.eks luker, plassmangel eller skjeve tenner og som har et behov for å endre på dette, kan få en vurdering for tannregulering. Bestill time for usynlig regulering-konsultasjon så undersøker tannlegen hva vi kan hjelpe deg med og gir deg en uforpliktende behandlingsplan.

Usynlig regulering fra start til slutt

Vi starter med å gjøre en undersøkelse av tenner og tannkjøtt for å utelukke eventuell sykdom. Røntgen av tennene tas for å se at det er fine og friske forhold. Dersom det identifiseres karies eller andre behandlingsbehov, må disse behandles før oppstart av aligner-behandling. Tannlegen vurderer tennenes stilling og kjeveben for å se om skinnebehandling er et alternativ for deg. Hvis alt ligger til rette for behandling vil tannlegen scanne og ta foto av tennene, planlegge behandlingsforløpet og deretter sende dette til ClearCorrect for videre planlegging. Etter ca en uke får du en video som viser hvordan tennene vil kunne se ut etter endt behandling. Her får man også vite hvor mange skinner som må til for å få ønsket resultat, og dermed også estimert behandlingstid.

Når tannlegen og du er enig om behandlingsforløp setter vi opp en time for å starte behandlingen. I første time vil tannlegen gi god veiledning og instruksjon for bruk av skinnene. Deretter planlegger vi neste kontroll som vil være ca tre uker fra første besøk. Underveis er det vanlig å komme på kontroll hver 4 til 6 uke, avhengig av hva som skal skje underveis. Dette avtales ved hvert besøk.

*Pris per måned i 24 måneder. Vi har nedbetalingsalternativ fra 3 til 24 måneder. Du kan naturligvis betale hele beløpet med en gang, og vi tilbyr også 30-dagers rentefri utsettelse. Etter at du har fått behandlingsplanen din vil vi sende deg finansieringsalternativ tilpasset dine behov og ønsker.

Fra 1. januar 2021 er det innført MVA på kosmetisk behandling. Dersom behandlingen ikke er odontologisk begrunnet, altså kun kosmetisk, vil det legges MVA på prisen. Dette vurderes i en konsultasjon.

FAQ

Ofte stilte spørsmål om usynlig regulering

Jeg har mistet en skinne, hva gjør jeg?

Skinnene er misfarget; hva gjør jeg?

Jeg kjenner ikke at det presser på tennene lengre, kan jeg bytte skinne før avtalt tid?

Kan jeg røyke eller snuse med skinnene på?

Hvilken erfaring har dere med usynlig regulering?

Hvor lenge må jeg ha metalltråd/skinne etter endt behandling?

Hva er Clear Correct?

Hva er skinnene laget av?

Er det vondt å regulere tennene med skinner?

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Har du spørsmål?

Kontakt oss her!

Vi besvarer deg så fort som mulig!

Din forespørsel har blitt sendt!
Vi svarer deg innen 48 timer
Oops! Noe feil har skjedd.
Ring oss på 22 12 00 33, så skal vi hjelpe deg.

Nationaltheatret

vika@blid.no

Grünerløkka

seilduksgata@blid.no

Majorstuen

bogstadveien@blid.no

Sagene

sagene@blid.no