Usynlig regulering til faste priser hos dyktige tannleger

Kan usynlig regulering være et alternativ for deg?

Diskrete og avtagbare skinner som gradvis flytter tennene.

Lukker mellomrom, endrer bitt og retter skjeve tenner.

Enkelt, hygienisk og skånsomt å bruke.

Blid har 4,9 av 5 stjerner på Google Reviews

Google-anbefaling 4,9/5 (435)

Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Oops! Noe gikk galt når du sendte inn skjemaet.

Nysgjerrig på usynlig regulering?

Hvorfor ta usynlig regulering hos Blid?

Hos Blid er behandlingen enkel å bestille, hyggelig å gjennomføre til en forutsigbar pris.

Gratis konsultasjon

Ethvert behandlingsløp starter med en kostnadsfri konsultasjon hvor vi vurderer dine behov og ønsker for å skape en personlig og tilpasset opplevelse. Fyll ut kontaktskjemaet under eller ring oss på 22 12 00 33

Behandlingsplan og pristilbud

Etter innledende konsultasjon, vil du motta en skreddersydd behandlingsplan, inkludert en 3D-animasjon for å visualisere det ønskede resultatet. Her kan vi justerer til du og tannlegen er fornøyde.

Behandling og oppfølging

Behandlingen er grundig med kontinuerlig oppfølging. Skinnene byttes i takt med progresjonen i behandlingen og flytter tennene gradvis mot ønsket resultat. For best resultat bør skinnene sitte på 22 timer i døgnet.

Sluttkontroll med bleking og rens

Avslutt behandlingen med siste skinnepar og en detaljert sluttkontroll, valgfri gratis tannbleking og profesjonell tannrens. Den nye tannstillingen stabiliseres i etterkant med en skinne som brukes på natten.

Hvordan fungerer usynlig regulering?

Usynlig regulering kan rette opp skjeve tenner, mellomrom, trangstilling og ugunstig bitt. Med effektive, gjennomsiktige, diskré og avtagbare skinner kan du få et nytt smil på bare noen måneder, uten sjenerende stålregulering.

1. Gratis, uforpliktende konsultasjon

Ethvert behandlingsløp starter med en kostnadsfri konsultasjon hvor vi vurderer dine behov og ønsker for å skape en personlig og tilpasset opplevelse.

2. Behandlingsplan og pristilbud

Etter den innledende konsultasjonen, vil du motta en skreddersydd behandlingsplan, inkludert en 3D-animasjon for å visualisere det ønskede resultatet, hvor vi kan justere til du og tannlegen er fornøyde.

3. Behandling og oppfølging

Gjennomgå en grundig behandling med kontinuerlig oppfølging, der skinner byttes i takt med progresjonen i behandlingen. For best resultat bør skinnene sitte på 22 timer i døgnet. Når skinnene byttes kan du se at tennene gradvis flytter seg mot det ønskede resultatet.

4. Sluttkontroll, gratis tannbleking og tannrens

Avslutt behandlingen med siste skinnepar og en detaljert sluttkontroll, valgfri gratis tannbleking og profesjonell tannrens. Den nye tannstillingen stabiliseres i etterkant med en skinne som brukes på natten.

Priser for usynlig regulering

Tre ulike pakker basert på kompleksitet og antall skinner

Vi tilbyr tre forskjellige behandlingspakker til faste priser uten skjulte kostnader. Behandlingene inkluderer alle nødvendige kontroller, oppfølging og veiledning underveis, og er alltid tilpasset dine behov. Etter endt behandling tilbyr vi gratis tannbleking dersom du ønsker dette.

Liten behandling
2 590,-/mnd*
Fastpris på kr 29 995,-
Denne behandlingen passer for mindre justeringer. Behandlingen tar vanligvis under 3 måneder og det brukes 10 skinnepar eller mindre.
Bestill gratis konsultasjon
*12 mnd nedbetaling via SVEA
Medium behandling
3 490,-/mnd*
Fastpris på 39 995,-
Det vanligste alternativet. Behandlingen tar vanligvis mellom 3 og 6 måneder, og det brukes 20 skinnepar eller mindre.
Bestill gratis konsultasjon
*12 mnd nedbetaling via SVEA
Stor behandling
3 990,-/mnd*
Fastpris på 44 995,-
Til de som har behov for mer omfattende justering. Behandlingen tar over 6 måneder og det brukes mer enn 20 skinnepar.
Bestill gratis konsultasjon
*12 mnd nedbetaling via SVEA

Fordeler med usynlig regulering

Retter opp mellomrom, skjevheter og bitt

Gjennomsiktig og diskré under bruk

Lik effekt og mindre ubehag enn stålregulering

Kan tas av for spising og tannpuss

Skinnene kan oppleves som stramme i begynnelsen, men dette venner man seg raskt til med resultater som er verdt det.

Blid Tannlege har mange moderne klinikker i Oslo - med lange åpningstider og en fleksibel booking.

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om usynlig regulering? Les ofte stilte spørsmål eller ta kontakt.

Hvilken erfaring har dere med usynlig regulering?

Til sammen har tannlegene hos Blid gjennomført 500 behandlinger med usynlig regulering. Tannlegene som utfører usynlig regulering hos Blid deltar på regelmessig kurs og seminarer i skinnebehandling, diskuterer behandlingsplanen med hverandre og jobber tett med kjeveortoped og andre spesialister på alignerbehandling (både i Norge og i utlandet.)

Hva er ClearCorrect®?

ClearCorrect® ble utviklet i 2006, med egne skinner laget spesielt for merkevaren. Deres patenterte materiale er laget av polyuretanresin, og er ment å være lettere å ta av og på, og mer behagelig. Akkurat som Invisalign, er ClearCorrect alignere laget uten BPA og ftalater, og har blitt FDA-godkjent. ClearCorrect®-behandlingsprosessen er også veldig lik den fra Invisalign; aligners leveres i sett og krever regelmessige avtaler med tannlegen din for å sjekke din prosess. Tannleger må fullføre en grunnleggende opplæring med ClearCorrect® for å være leverandør, og de må også være sertifiserte, lisensierte tannleger. I likhet med Invisalign trenger ikke en tannlege å være en kjeveortoped for å tilby ClearCorrect®.

Er det vondt å regulere tennene med skinner?

Det er vanlig at det er ømt de første to dagene når du har en ny skinne. Ubehaget avtar gradvis og det er individuelt i hvor grad man opplever et ubehag. Litt ømhet er uansett normalt ettersom tennene dine flytter på seg. Dette gjelder også ved konvensjonell regulering. De fleste blir godt vant med bruk av skinner etter et par uker.

Hva er skinnene laget av?

Skinnene er laget av plastikk som er spesiallaget av ClearCorrect®. Skinnene er grundig testet for biokompatibilitet (allergivennlig). Skinnene inneholder ikke ftalater eller parabener.

Kan jeg røyke eller snuse med skinnene på?

Ja, men det er ikke anbefalt. Det vil være større sjans for misfarging på skinnene og denne misfargingen kan være vanskelig å få bort.

Hvor lenge må jeg ha metalltråd/skinne etter endt behandling?

Etter fullført behandling er det viktig at man stabiliserer tennene slik at de holder seg der de har blitt flyttet til. Dette kan gjøres enten med en avtakbar skinne (ligner nokså mye på selve skinnen, men stivere) eller ved at vi limer på en metalltråd på baksiden av fortennene. Vi anbefaler å bruke den avtakbare skinnen i minst seks måneder etter behandlingsslutt, og at man deretter vurderer behovet for en metalltråd. Du kan også velge å bruke den avtakbare skinnen lenger istedenfor å ha metalltråd. Den avtakbare stabiliseringsskinnen er inkludert i prisen hos Blid, men ønsker du metalltråd i tillegg kan vi naturligvis sette på dette også. Dette koster 3995,- for over- og underkjeve. Tannlegen vil kunne gi råd på hvorvidt dette er noe du bør vurdere.

Kan jeg spise eller drikke med skinnene på?

Vi anbefaler ikke å spise eller drikke noe annet enn vann med skinner på, for å unngå misfarging og bakteriebelegg. Ta enkelt av skinnene når du skal spise eller drikke og skyll den med vann før du setter den på igjen. En daglig puss av skinnene med tannbørste fjerner bakteriebelegg og holder skinnene rene og fine.

Hva koster den første konsultasjonen?

Den første konsultasjonen er helt gratis og uforpliktende.

Hva skjer under den første konsultasjonen?

Under den første konsultasjonen vurderer vi dine behov og tar en 3D-scan av tennene dine. I etterkant av konsultasjonen vil du motta en skreddersydd behandlingsplan, inkludert en 3D-modell for å visualisere det forventede resultatet. Forventet resultat kan justeres etter dine ønsker.  

Hvorfor tilbyr dere gratis tannbleking etter endt behandling?

For å sikre at du oppnår et perfekt resultat tilbyr vi gratis tannbleking ved endt behandling. Dette er selvfølgelig frivillig og mange vil være minst like fornøyde uten tannbleking!

Fordeler med usynlig regulering

Usynlig regulering er designet for å være så diskré som mulig. Skinnene er laget for å kunne tas ut, noe som gjør det enkelt å opprettholde god munnhygiene og gir fleksibilitet.

Komforten er også et viktig aspekt ved usynlig regulering, og mange rapporterer mindre ubehag enn med vanlig stålregulering. Det kan oppleves som stramt i begynnelsen når man setter på nye skinner, men dette er vanligvis noe man venner seg til raskt.

Over 20 000 fornøyde pasienter!
Lang erfaring med 500+ usynlig reguleringer gjennomført.

Dyktige tannleger

Dedikerte tannleger i behagelige omgivelser. Moderne utstyr, tett samarbeid og langvarig oppfølging. Vi hjelper deg!

Lange åpningstider

Lange åpningstider hele uken. Sentrale lokasjoner på gateplan og enkel, online bestilling.

Forutsigbare priser

Hos oss er det ingen tillegg for hygienetillegg eller røntgen - du kan være trygg på hva sluttsummen blir.

Blid har 4,9 av 5 stjerner på Google Reviews

Google-anbefaling 4,9/5 (435)

Her finner du oss

Seks moderne tannklinikker i Oslo

Vi har seks klinikker på gateplan i Oslo - alle med topp moderne utstyr, behagelig atmosfære og dyktige, dedikerte tannleger. Velkommen!

Ensjø
Gladengveien 7H

Ensjø

ensjo@blid.no
Vinderen
Holmenveien 5C

Vinderen

vinderen@blid.no
Nationaltheateret
Ruseløkkveien 14

Nationaltheateret

vika@blid.no
Grünerløkka
Seilduksgata 17

Grünerløkka

seilduksgata@blid.no
Majorstua
Bogstadveien 13

Majorstua

bogstadveien@blid.no
Sagene
Arendalsgata 12

Sagene

sagene@blid.no
Finn ledig time

Bestill gratis konsultasjon

Vi tar raskt kontakt med deg for en gratis konsultasjon. Vanligvis hører du fra oss innen én virkedag. Skulle det være noe i mellomtiden, kan du alltid ta kontakt.

Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Oops! Noe gikk galt når du sendte inn skjemaet.

Eller kontakt oss på: