Om oss

Moderne tannklinikker i Oslo

Vi har skapt et tannhelsetilbud med deg som pasient i fokus. Vi har fem klinikker på gateplan i Oslo - alle med topp moderne utstyr, behagelig atmosfære og selvfølgelig dyktige og blide tannleger og tannpleiere.

Bestill time
Litt om oss

Et tannhelsetilbud med pasienten i fokus

Vi ønsket å skape en moderne tannhelseklinikk som gjør tannlegebesøket rimeligere, enklere å bruke og mer tilgjengelig for pasienten. Og selvfølgelig uten å gå på kompromiss med kvalitet på behandlingen.

Derfor har vi skapt Blid – et tannhelsetilbud med lange åpningstider mandag til søndag, digital og enkel timebestilling og fornuftige priser uten overraskende tillegg.

pasienten først - SAMARBEID PÅ TVERS

Dyktige tannleger og tannpleiere

Blid består av et dyktig team med tannleger, spesialist og tannpleiere. Vi har et sterkt faglig samarbeid både innad i klinikken, på tvers av våre klinikker og med samarbeidende spesialister. Les mer om vårt tannhelseteam her

NY PASIENT HOS OSS?

Veien fra bestilling til en blid munn

Å bestille tannlegetime er ofte kronglete og lite forutsigbart. Dette ville vi gjøre noe med. Derfor leverer vi kvalitet og trygghet fra start til slutt, i tillegg til å ha oversiktlige priser.

Bestill time
Se våre behandlinger og priser

Bli kjent med oss

På nettsiden finner du god informasjon om behandlinger og priser, våre tannleger og tannpleiere samt åpningstider ved våre klinikker. Har du flere spørsmål, så kan du alltid ta kontakt med oss på hei@blid.no

Gå til bestilling

Bestill time enkelt på nett

Dersom du er usikker på hvilken time du skal bestille, kan du fylle ut kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 12 00 33

Møt opp til timen

Tannbehandling i behagelige omgivelser

Når du bestiller time, vil du få en bookingbekreftelse på mail som sier hvor du skal møte opp på time. Vi har innbydende lokaler og blide tannleger og tannpleire som gleder seg til å ta deg imot.

Behandling og videre oppfølging

Gjennomføring av behandling og videre oppfølging

Avhengig av behov så setter vi opp nye timer i samråd med deg. Vi kommer også med en individuelt tilpasset anbefaling på når neste undersøkelse bør gjennomføres. Du kommer da tilbake til ønsket tannlege/tannpleier. Velkommen!

vårt pasienttilbud

Hos blid møter du alltid:

Imøtekommende tannleger som ser deg

Vi tar deg i mot på en hyggelig måte for at du skal føle deg vel.

I bestillingsskjema kan du fortelle oss hvis det er noe du vil vi skal vite om, for eksempel om du har tannlegeskrekk.

Kvalitet og trygghet fra start til slutt

Hos Blid får du moderne utstyr kombinert med dyktige tannleger som strekker seg langt for at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt.

Har du en spesiell utfordring, kan vi henvise deg videre til samarbeidene spesialister.

Oversiktlige priser og gode åpningstider

Vi vet at mange venter med å dra til tannlegen fordi man ikke helt vet hva det kommer til å koste. Hos oss får du tydelige priser og alle typiske tillegg inkludert. Åpningstidene er også lange, så du kan få kalenderen til å gå opp.