Grundig tannrens

Grundig rens av tenner; fjerning av tannstein, belegg og misfarging med AirFlow.

Bestill time
2. Grundig tannrens

Grundig tannrens

I denne behandlingen fjerner vi belegg, tannstein og overfladisk misfarging. Tannrens forebygger hull og dårlig munnhygiene, og bidrar til en sunn og frisk tannhelse. I en grundig tannrens er det også inkludert AirFlow, eller saltvannsblåsing av tennene, som gir tennene dine den glatte og polerte følelse.


En tannrens hos oss inkluderer følgende:

  • Grundig fjerning av tannsten
  • Fjerning av belegg
  • Fjerning av overfladisk misfarging
  • Veiledning for hvordan du best tar vare på tenner og munnhelse hjemme
  • Anbefaling på hjelpemidler du kan bruke hjemme (hvis ønskelig!)


Profesjonell pussepasta eller AirFlow fra tannklinikk fjerner belegg på tennene som du ikke får vekk med vanlig tannkrem. For å opprettholde en god munnhelse er det lurt med regelmessig rens av tennene. I tannrensen fjerner vi misfarging fra for eksempel kaffe, snus og rødvin. Som en del av behandlingen får du også veiledning i hvordan du best tar vare på egen tannhelse.

Tannrens erstatter ikke den årlige undersøkelsen.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

Hva er AirFlow?

Airflow er en måte å rengjøre tennene på der vi bruker en blanding av salt og vann tilsatt smaksstoffer som spyles på tennene. Ved hjelp av denne teknikken forsvinner overfladisk misfarging som kan komme av maten vi spiser samt kaffe, røyk, te og rødvin. Mange liker å tenke på Airflow som en slags høytrykksspyling av tennene. Airflow er inkludert i vår undersøkelse og rens (695,-), men ønsker du kun AirFlow bestiller du bare en tannrens (395,-).

Hvordan bør jeg pusse tennene mine?

Det finnes mange ulike måter å pusse tennene på. Det er to velkjente måter å gjøre det korrekt på; enten via rykkvise eller sirkulære bevegelser. Her er vår guide til god tannpuss: - Hold tannbørsten vannrett langs tannkjøttet slik at børsten er i berøring med tannkjøttet. - Børsten skal holdes på skrå slik at du peker mot tannkjøttskanten. - Beveg børsten frem og tilbake i rykkvise eller sirkulære bevegelser på hver tann. - Børstehårene på tannbørsten skal forbli på samme sted når du beveger deg frem og tilbake. Hvis det gjør vondt børster du for hardt. - Husk å pusse tyggeflaten i tennene, altså oversiden av tannen. Deretter fortsetter du på utsiden mot kinnet og innsiden mot tungen/ganen. - Avslutt med å pusse innsiden av fortennene dine i begge kjever. Dette gjør du aller best ved å holde tannbørsten loddrett. Lykke til med tannpussen!