Konsultasjon usynlig regulering

Kartlegging, vurdering og informasjon om usynlig regulering (aligners)

Bestill time
Konsultasjon usynlig regulering

Konsultasjon usynlig regulering

Hos Blid utfører vi tannregulering med gjennomsiktige, avtagbare skinner for voksne pasienter. Med usynlig regulering kan vi rette opp tenner som er skjeve, trangstilling, ugunstig bitt og lukke luker mellom tennene. Hos Blid får du usynlig regulering til fast pris og du kan fordele betalingen over 12 måneder. Vi har gjennomført over 100 behandlinger med usynlig regulering. Du er i trygge hender.

Usynlig regulering, eller aligners som det også kalles, er et alternativ for deg som ønsker å endre tannstilling, rette opp skjeve tenner, ugunstig bitt eller lukke mellomrom mellom tennene. Skinnene er nesten gjennomsiktige, behagelige å ha på og enkle å rengjøre. De kan enkelt tas av og på. I en konsultasjonstime for aligners, vurderer tannlegen hvorvidt tennene kan reguleres. Vi gjør en digital scan av tennene der du kan se før- og etterresultat, og får mer informasjon om behandlingstid og betalingsalternativ.

Konsultasjonstimen er uforpliktende og dersom du ønsker å gjennomføre behandlingen koster dette 25 995 kroner eller 2 295 per måned i tolv måneder.

En konsultasjonstime hos oss inkluderer:

  • Smertefri digital scan av tennene for før- og etterresultat
  • Undersøkelse av tenner og tannkjøtt
  • Røntgenbilder og kliniske foto
  • Informasjon om betalingsalternativer (delbetaling eller enkeltsum)
  • Grundig gjennomgang av behandlingsplan og gjennomføring
  • Informasjonspakke med videolink av behandlingsplan

Det er 18-års grense hos oss for å gjennomføre behandling med usynlig regulering.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

No items found.