Airflow fresh-up

Fjerning av overflate misfarging med AirFlow.

Bestill time
Airflow fresh-up

Airflow fresh-up

Skånsom fjerning av belegg og misfarging med AirFlow. Gir tennene dine den glatte og polerte følelse.

Få den deilige følelsen med en fresh-up tannrens!

Airflow er en blanding av salt, vann og smak - som ved hjelp av trykkluft spyler av all overflatemisfarging på tennene, slik at du får et enda finere smil. Behandlingen kan gjøres så ofte du vil – for en spesiell anledning eller om du bare har lyst på en fresh-up.

En AirFlow fresh-up hos oss inkluderer følgende:

  • Fjerning av belegg og misfarging

AirFlow fjerner misfarging fra for eksempel kaffe, snus og rødvin.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

Hva er AirFlow?

Airflow er en måte å rengjøre tennene på der vi bruker en blanding av salt og vann tilsatt smaksstoffer som spyles på tennene. Ved hjelp av denne teknikken forsvinner overfladisk misfarging som kan komme av maten vi spiser samt kaffe, røyk, te og rødvin. Mange liker å tenke på Airflow som en slags høytrykksspyling av tennene. Airflow er inkludert i vår undersøkelse og rens (695,-), men ønsker du kun AirFlow bestiller du bare en tannrens (395,-).

Hvordan bør jeg pusse tennene mine?

Det finnes mange ulike måter å pusse tennene på. Det er to velkjente måter å gjøre det korrekt på; enten via rykkvise eller sirkulære bevegelser. Her er vår guide til god tannpuss: - Hold tannbørsten vannrett langs tannkjøttet slik at børsten er i berøring med tannkjøttet. - Børsten skal holdes på skrå slik at du peker mot tannkjøttskanten. - Beveg børsten frem og tilbake i rykkvise eller sirkulære bevegelser på hver tann. - Børstehårene på tannbørsten skal forbli på samme sted når du beveger deg frem og tilbake. Hvis det gjør vondt børster du for hardt. - Husk å pusse tyggeflaten i tennene, altså oversiden av tannen. Deretter fortsetter du på utsiden mot kinnet og innsiden mot tungen/ganen. - Avslutt med å pusse innsiden av fortennene dine i begge kjever. Dette gjør du aller best ved å holde tannbørsten loddrett. Lykke til med tannpussen!