Profesjonell tannbleking

Spesialtilpasset skinner til over- og underkjeve, samt blekemiddel. Skinnene kan brukes igjen.

Bestill time
Profesjonell tannbleking

Profesjonell tannbleking

Profesjonell og skånsom tannbleking med dokumentert effekt. Individuelt tilpassede blekeskinner og blekemiddel for bruk hjemme. For å booke denne timen direkte må du hatt undersøkelse i forkant eller fremvise røntgen og journal fra siste seks måneder som dokumenterer friske forhold. Før blekingen sjekker vi også fargen og emaljen på tennene dine.

For å bestille tannbleking direkte, må du ha hatt undersøkelse hos tannlege/tannpleier siste 6 mnd. Er dette ikke gjort hos oss, må du ha med journal for dokumentasjon.

Lyst på hvitere tenner? Hos Blid får du profesjonell tannbleking du trygt kan bruke hjemme. Du får et sett med spesialtilpassede skinner og blekemiddel som kan brukes på dagtid eller om natten. Vi tilbyr det mest anerkjente blekemiddelet som finnes på markedet og behandlingen har dokumentert effekt.

Er det lenge siden sist du har vært hos tannlegen, må du først booke en full undersøkelse da vi ikke kan bleke tennene dine før vi vet at det er friske forhold i munnen. Har du vært hos tannlegen i løpet av de siste seks måneder, kan du ta med utskrift av journalen din, og trenger da ikke undersøkelse først.

Profesjonell tannbleking hos oss inkluderer:

  • Spesialtilpassede blekeskinner - disse kan du bruke år etter år
  • Blekemiddel (dag- eller nattbleking avhengig av din preferanse)
  • Enkel rens for å fjerne belegg for best mulig resultat
  • Veiledning i bruk av skinner

Vi tar avtrykk av tennene dine og lager individuelt tilpassede skinner. Skinnene kan brukes i flere omganger ved behov. Hvor mange dager man må bleke for å oppnå ønsket resultat er individuelt, men det tar vanligvis mellom 4-8 dager. Det er individuelt når hver enkelt har behov for å bleke tennene på nytt. Vi anbefaler at du ikke bleker oftere enn én gang i året.

Vi tilbyr tannbleking til personer over 18 år som har hatt en undersøkelse hos tannlegen i løpet av de siste seks månedene som bekreftet god tannhelse. Du må fremvise journal fra et annet sted på at du har hatt undersøkelse siste seks måneder eller ha en undersøkelse hos oss først (695,-).

NB: Gravide og ammende får ikke bleking hos oss.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

Hva er AirFlow?

Airflow er en måte å rengjøre tennene på der vi bruker en blanding av salt og vann tilsatt smaksstoffer som spyles på tennene. Ved hjelp av denne teknikken forsvinner overfladisk misfarging som kan komme av maten vi spiser samt kaffe, røyk, te og rødvin. Mange liker å tenke på Airflow som en slags høytrykksspyling av tennene. Airflow er inkludert i vår undersøkelse og rens (695,-), men ønsker du kun AirFlow bestiller du bare en tannrens (395,-).

Er tannbleking farlig?

Blekemiddelet du får hos Blid er ikke farlig å bruke. Blekemiddelet virker lokalt, altså kun på tennene, og er skånsomt mot tannkjøttet. Det er strenge regler i Norge når det kommer til konsentrasjonen av hydrogenperiodoksid (blekemiddelet) og vi følger retningslinjene som er utarbeidet Helsedirektoratet. Vi anbefaler ikke å bruke tannblekemiddel kjøpt på nett, da det er lite informasjon om innholdet i blekemiddelet og dermed fare for skader på tenner og tannkjøtt.