Snorkeskinne

En snorkeskinne kan gi økt søvnkvalitet - både for deg selv og de rundt deg.

Bestill time
Snorkeskinne

Snorkeskinne

Snorkeskinne av høy kvalitet hos sertifiserte tannleger

Snorking kan være en stor utfordring, både for den som snorker og for de som prøver å sove i nærheten. 

Snorking kan føre til en reduksjon i søvnkvalitet og tilfeldige oppvåkninger om natten. I noen tilfeller kan det også være et tegn på obstruktiv søvnapné. Dette er en tilstand der luftveiene delvis klapper sammen og stenger av lufttilførselen mens man sover. Dette forekommer i ulike alvorlighetsgrader. Har du mistanke om søvnapné – anbefaler vi å ta kontakt med fastlegen din for utredning. 

Snorking oppstår når luftveiene blir blokkert eller hindret i små perioder mens du sover, noe som også kan føre til søvnapné - en tilstand der du stopper å puste i korte perioder mens du sover. Begge tilstandene er plager som kan ha alvorlige konsekvenser for helsen og livskvaliteten til den som rammes.

Ved å bruke en snorkeskinne kan du redusere eller forebygge snorking og utvikling av søvnapné. Snorkeskinner er en klinisk bevist løsning for å behandle søvnapné og snorking. 

Snorkeskinnene vi tilbyr i våre klinikker er designet for å hjelpe deg med å redusere eller eliminere snorking. De fungerer ved å føre underkjeven fremover og åpne opp luftveiene mens du sover, noe som gir deg en bedre søvn og roligere natt. Som følge av dette vil mange oppleve å føle seg mer våken og opplagt på dagtid.

Før en snorkeskinne kan lages til deg må du gjennom en ordinær undersøkelse av munnhelsen samt et OPG (panoramarøntgenbilde) for å avdekke eventuelle annet behandlingsbehov. Denne behandlingen bør gjøres før skinnen settes i produksjon.

Behandling med snorkeskinne inkluderer:

  • Undersøkelse av luftveiene og årsaker til snorking
  • Avtrykk av tenner i over- og underkjeve for fremstilling av skinnen
  • Utlevering og tilpasning av skinnen
  • Etterkontroll med eventuelle justeringer etter noen uker

Alle utgifter til tanntekniker er inkludert i vår pris på 9 995 kr.

Hos Blid får du snorkeskinner av høy kvalitet 

Våre snorkeskinner er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å gi deg en behagelig og effektiv løsning for å redusere snorking. De er justerbare for å sikre en optimal passform for deg, og de tillater fri bevegelse av underkjeven for en mer naturlig søvnopplevelse. Forventet levetid på skinne er gjennomsnittlig 4,5 år – og det følger en 2 års garanti.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

No items found.