Tannlegeskrekk – slik gjør vi det trygt for deg!

Det er flere små grep som du kan gjøre for å bedre besøket hos oss dersom du gruer deg.

Bestill time
Tannlegeskrekk – slik gjør vi det trygt for deg!

Vi i Blid ønsker å hjelpe deg som har tannlegeskrekk. Vi legger stor vekt på å skape en god relasjon mellom deg som pasient og oss som behandler.

Det er du som vet hvor dine grenser går og vi vektlegger kommunikasjon mellom pasient og behandler for å best ivareta deg som pasient.

Vi ønsker alltid å hjelpe deg til å ta vare på egen tannhelse og strekker oss langt for at selv deg med tannlegeskrekk skal føle deg rolig i våre klinikker.

Hva kan du gjøre for å forberede deg til et besøk?

Det er flere små grep som du kan gjøre selv for å bedre besøket hos oss dersom du gruer deg.

Når du booker time er det er bare å informere om din tannlegeskrekk så vil dette bli tatt hensyn til under besøket. Vi har rolige og trygge behandlere som er vant til at pasientene har tannlegeskrekk.

Noen synes lyden av maskinene vi bruker er ubehagelig, dette er forståelig da de kan bråke litt. Ta med egen musikk eller ørepropper for å stenge lyden ute. I alle våre behandlingsrom er det musikkanlegg, og vi bytter gjerne musikk for at du kan høre på det som gjør deg mest avslappet.

Andre finner hjelp i å ha med seg noen de stoler på som er rolige og kan bli med på timen. Vi har ekstra stoler som de kan sitte på.

Vi har ingen tillegg for å sette bedøvelse, slik at du som pasient kan føle deg trygg på at vi har fokus på smertefri tannbehandling og vil sørge for at du er godt bedøvet.

Hva vi gjør for deg med tannlegeskrekk

Vi har stor respekt og medfølelse for deg med tannlegeskrekk. Vi strekker oss langt for å få deg til å slappe mer av for å gjøre besøket mindre skummelt slik at ikke besøket blir utsatt og tannhelsen forverrer seg.

De som har tannlegeskrekk utsetter gjerne en undersøkelse fordi de ikke klarer og gå eller rett og slett ikke makter tanken på at noen er inne i munnen deres.

Det er svært viktig at man går til undersøkelse selv om man synes dette er ubehagelig. Dette er for å unngå at eventuelle problemer i munnen forverres og at du slipper store kostnader.

Vi har et ønske om å hjelpe, og er her for å bistå deg med dine tannproblemer. Vi setter av god tid og har mulighet til å ta pause i behandlingen dersom du ønsker dette. Vi har stor respekt for at noen har tannlegeskrekk og ønsker ikke at dette skal være et hinder for å kunne ta vare på tennene sine. Velkommen!

Bestill time
FAQ

Ofte stilte spørsmål

No items found.