Skallfasetter / veneers

Skallfasetter kan gi deg nytt smil. Individuelt tilpasset hver enkel tann og pasient. Sammen lager vi drømmesmilet!

Bestill time
Skallfasetter / veneers

Informasjon om behandlingen

Prisliste

Skallfasetter/veneers

4995,-

De siste årene har det blitt svært populært med skallfasetter for de som ønsker å få et finere smil. Skallfasetter passer for deg som ønsker å rette opp ujevnheter, har misfarging som ikke går bort med tannbleking, krokete eller skjeve tenner, uønsket høydeforskjeller, knukket tenner eller andre emaljeskader.


En skallfasett (veneers) er et tynt skall, fremstilt i et keramisk materiale av en tanntekniker. Skallfasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann. Passformen blir derfor perfekt. Skallfasetten er svært tynn, fra 0.3 til 0.5 mm. Skallfasetter er en av mange muligheter vi kan bruke for å hjelpe deg til et smil du blir fornøyd med og som varer over tid.

Skallfasett er et fint alternativ for deg som ønsker å gjøre noe med misfarging, mellomrom eller andre ujevnheter som f.eks slitasje, uønsket høydeforskjeller på tennene med mer. En skallfasett festes over den originale tannen og det er minimalt av den originale tannen som fjernes. Skallfasett er mer skånsom mot tannen enn for eksempel en krone, ettersom minimalt av den originale tannsubstansen fjernes.

Pris eks tannteknikk. Teknikker kosterer omlag 3500,- per tann for norsk-produserte skallfasetter av høy kvalitet. Pris inkluderer fargeuttak, innprøving og test-modell, slik at du kan teste resultatet i 1-2 uker før vi setter på den permanente løsningen.

Bestill time
FAQS

Ofte stilte spørsmål

Hva er en skallfasett/veneer?

Skallfasetter er et tynt lag med porselen som limes på originaltannen. En skallfasett er rundt 0.3 mm tynn og ekstremt sterk. Hver skallfasett designes individuelt og du er på fargeuttak og design hos tannteknikker før det ferdige resultatet fremstilles.

Hvor lenge varer en skallfasett?

Fasetter er kjent for å holde i mange år. Ved bruk av en god teknikker og tannlege kan fasetter holde i flere tiår. Holdbarheten kan likevel påvirkes av f.eks uheldig belastning som gjør at tannen knekker eller karies. Vi samarbeider med tannteknikker Jørgen Gad for alle våre skallfasetter. Han har mer enn 20 års erfaring med skallfasetter, så du er i trygge hender!

Jeg ønsker skallfasetter på alle fortennene, hva koster dette?

Våre priser er per tann. På en konsultasjonstime vil vi sammen vurdere hva som gir best behandlingsresultat og antall tenner.